Wellnesshotelek.net-ről

Önnek is elege van a szálláskatalógusok több száz ajánlatából és szálláshelyeinek átláthatatlan kavalkádjából? Ön szerint is időpocsékolás tengernyi hiányosan kitöltött, rossz minőségű szállásadatlap átnézése?

A WellnessHotelek.net weboldal célja, hogy bemutassa Magyarország minőségi wellness szálláshelyeit átlátható, kulturált formában.

Nálunk nem a csillagok száma számít, hanem a szolgáltatások minőségének ár-érték aránya, így mindenki megtalálhatja a pénztárcájának megfelelő ajánlatot, hotelt.

Weboldalunkon emiatt nem található meg adott település összes wellness szálláshelye, hiszen már előre kiválogattuk a fent említett szempont szerint a legjobbakat. Így nem kell vesződnie több száz hotel, szálláshely ajánlatának átbogarászásával.

Igyekszünk folyamatosan bővíteni a települések körét és ezáltal a hotelek/szálláshelyek és akciók számát is.

Kínálat folyamatos megújulása a minőség jegyében

Természetesen hallgatunk látogatóink véleményére és a weboldali statisztikákra is: ha egy szálláshely “alulteljesít” településének többi hoteljeihez képest, akkor helyére egy másik hasonló szálláshelyt teszünk fel, így biztosítjuk, hogy a weboldal látogatói/vevők mindig a lehető legjobb kínálatot kapják.

Tudnivalók szálláshely tulajdonosoknak

Ha szeretné, hogy az Ön szálláshelye is felkerüljön a weboldalra vagy bővebb információt kér a szálláshelyek “minősítéséről”, akkor töltse ki az alábbi űrlapot vagy írjon nekünk az info@wellnesshotelek.net email címre.

Kapcsolat
  1. *
  2. *
  3. (*)
  4. *
 

Cégadatok

Cégnév: Optimalizálás Bt.
Székhely: 8868 Letenye, Béke u.21.
Cégjegyzékszám: 20-06-038206
Adószám: 21949807-3-20
Telefonszám: +3630/6118-510