Hévíz


Hévíz a világhírű gyógyfürdő

Hévíz a Hévízi tónak köszönheti hírnevét. A Hévízi tó Európa legnagyobb fürdésre alkalmas termáltava, mely egész évben fogadja a gyógyulni és wellnessezni vágyó vendégeket.

Hévíz fürdővárosában elsősorban a gyógyturizmus virágzik. Közel 200 éves gyógyászati hagyományokkal rendelkezik. Szanatóriumai Európa szerte híresek – számos betegséget, elsősorban mozgásszervi és ízületi betegségeket gyógyítanak. Népszerűségét nem csak a Hévízi tó nyújtotta előnyeinek köszönheti, hanem a kimagasló minőségű egészségügyi szolgáltatásainak és az infrastruktúrának is.

Hévíz a wellness “nagyhatalom”

Az elmúlt évtizedben gomba módra szaporodtak a hotelek. Hévíz a hotelek Mekkája, igazi wellness paradicsom – nincs olyan wellness vagy spa szolgáltatás Magyarországon, amely Hévízen nem kapható meg. Itt biztosan mindenki megtalálja a pénztárcájának és igényeinek megfelelő szálláshelyet.

Hévíz környéke

Hévíz földrajzi fekvése is szerencsés: Keszthelytől és a Balatontól mindössze tíz percnyi autóútra fekszik.

Keszthelyen – a Balaton fővárosában – található Magyarország 3. legnagyobb kastélya, a Festetics kastély, ahol a gyerekek nagy kedvence, a modellvasút kiállítás is megtekinthető, ami Európa legnagyobb terepasztala. Nyáron érdemes egyet fürdőzni a Balatonban is Keszthely 3 strandja valamelyikén.

Balaton Magyarország legnagyobb tava, mely nyáron a turisták legnépszerűbb célpontja. Nyáron érdemes felfedezni az északi parton lévő  gyönyörű, romantikus tóparti falukat.

Wellness hotelek Hévízen

5 hévízi wellness szálloda akciói és bemutatása szerepel oldalunkon:

a

Kikapcsolódás, programok

Hévízi programajánlatunk jelenleg üres.

Térkép

Útvonaltervezés hévízi wellness szállodákhoz, valamint a Hévízi tó térképen:

Map powered by MapPress